Turnaj Odborového svazu DOSIA v halové kopané

Od Ivo Protivínský

26. listopadu 2016 proběhnul tradiční turnaj Odborového svazu DOSIA v halové kopané, který tentokrát uspořádala ZO OS DOSIA ČSAD FRÝDEK-MÍSTEK. Každoročních turnajů se účastní převážně mužstva složená z členů odborových organizací působících v Dopravních podnicích v ČR. Letošního klání se zúčastnilo celkem 7 týmů z Brna, Frýdku-Místku, Havířova, Hradce Králové, Prahy a 2 týmy z Ostravy. Naši fotbalisti byli totiž tak nažhaveni, že sestavili dvě mužstva-mladší a starší. Jak se však ukázalo, mladším se moc nedařilo a skončili sedmí. Starší byli v mnohem lepší formě, takže se umístili na 2. místě, což lze označit jako velice dobrý výsledek, když uvážíme, že 1. místo obsadili o generaci mladší kluci ze Střední průmyslové školy Praha.

Kdo nás tedy reprezentoval?
Tým „Starších“:
Čala Jaroslav, Dedek Daniel, Filek Pavel, Hatlapatka Peter, Hrabovský Petr, Kapec Miroslav, Krajča Martin, Krajča Michal, Oravec Robert a Veselý Martin.

Tým „Mladších“:
Bach Radek, Divina Martin, Gierczak Petr, Gvuzd Lukáš, Herman Pavel, Klímek Jakub, Mališ Vladimír, Palla Jiří, Pogatz Vít a Slatinský Robert.

Tabulka s výsledky ZDE.

Fotografie z akce ZDE.

Závěrem nezbývá než „Starším“ poblahopřát k druhému místu a všem poděkovat za vzornou reprezentaci naší ZO OS DOSIA při DPO a.s. a Dopravního podniku Ostrava.

Ivo Protivínský
předseda ZO OS DOSIA při DPO a.s.