Svátky Pondělí 20. 11. svátek má Nikola   Napište hledané slovo:
Vložil/a:  Piwosch  2016-02-19 22:12:19
Kam letos na dovolenou?
Třeba si vyberete z nabídky, kterou pro své členy v letošním roce sjednala ZO OS DOSIA při DPO a.s.:

Jižní Čechy –Třeboň, Bulharsko – Černomorec, anebo Chorvatsko – Trogir.
/Na tyto rekreační pobyty přispívá naše ZO svým členům částku 1.000,-Kč/TUZEMSKÁ REKREACE:
Nabídkový leták rekreace v Autokempu Třeboň ZDE.
Webové stránky Autokempu ZDE.
Zájemce si s provozovatelem autokempu dohodne termín a zaplatí zálohu dle jeho pokynů. Před odjezdem si vyzvedne v kanceláři ZO potvrzení, na základě kterého mu bude z ceny ubytování odečtena sleva ve výši 10%. Na pobyt v délce alespoň jednoho týdne, přispívá ZO svým členům částkou 1.000,-Kč. Příspěvek bude proplacen po skončení rekreace na základě předložení dokladu o uhrazení pobytu v Autokempu.

ZAHRANIČNÍ REKREACE:

(Bulharsko) Zájemce se nejpozději do 31.03.2016 dostaví do kanceláře ZV a složí zálohu ve výši 1.000,-Kč a dostane další pokyny.
Nabídkový leták rekreace v Černomorci ZDE. I na tuto rekreaci přispívá ZO svým členům částkou 1.000,-Kč.

(Chorvatsko) Zájemce si s CK VESNA dohodne termín a zaplatí dle pokynu CK. Při skončení pobytu bude CK vydáno potvrzení o účasti, na základě kterého bude členovi vyplacen příspěvek odborové organizace ve výši 1 000,-Kč.
Nabídkový leták rekreace v Trogiru ZDE. Bližší informace na webových stránkách CK VESNA ZDE.