Vložil/a:  Piwosch  2012-11-23 07:10:22
PROTESTNÍ SHROMÁŽDĚNÍ PROTI VLÁDNÍ AROGANCI!!!
AKTUALIZOVÁNO 13.11.2012 V 21:35

POZOR! ZMĚNA!! SRAZ JE 17.11.2012 V 16:00!!!

AKTUALIZOVÁNO!!!:
Arogance moci dosáhla minulé úterý vrcholu.
Nečasova koalice, mimo jiné s pomocí poslance Romana Pekárka, odsouzeného za korupci (byť zatím nepravomocně), prosadila zvýšení DPH, jenž v důsledku bude znamenat růst všech cen, což se samozřejmě citelně dotkne nás všech (mimo prezidenta, vlády, senátorů, poslanců a soudců-těm všem se platy budou navyšovat).
Po půlnoci byla tato arogance ještě doplněna o schválení církevních restitucí, se kterými nesouhlasí více než 4/5 občanů ČR, čímž bylo dosaženo dalšího zadlužení našeho státu. Asociální jednání této vlády je likvidační pro nejednoho z nás!!!

Proto je důležité, aby nejenom v Praze, ale i v dalších městech vyšli lidé do ulic. Proto také naše ZO se připojuje k podpoře a k účasti na demonstraci k výročí 17. listopadu.

Sraz na tuto demonstraci je v sobotu 17.11.2012 v 16:00, v parčíku mezi ředitelstvím DPO a Domem umění.

Kdo máte, vemte si výstražnou vestu. Dále píšťálky, řehtačky, vuvuzely, tykadélka (Roman Smetana)…

Přijďte všichni, kterým není lhostejné, kam pod taktovkou asociální Nečasovy vlády, naše země směřuje!

Ivo Protivínský-předseda ZO

ZV se na svém zasedání dne 24.10.2012, usnesl pro podporu a účast na protestním a vzpomínkovém shromáždění občanů u příležitosti 23. výročí sametového podvodu, které se koná dne 17. 11. 2012 od 16:00 hod. na Masarykově náměstí v Ostravě.
Bližší organizační informace vám budou včas sděleny.

Plakát ke stažení - ZDE.