Vložil/a:  Piwosch  2012-05-16 11:59:05
PROTIVLÁDNÍ DEMONSTRACE 21.04.2012
A K T U Á L N Ě /26.04.2012 12:28/:

Vážení kolegové,

přijměte prosím poděkování Vám všem, kteří jste svojí účastí a účastí Vašich členů podpořili úspěšnou demonstraci pod heslem „Stop vládě“ která se konala 21.4.2012 na Václavském náměstí v Praze. Poděkování je i na našich webových stránkách včetně obrazové dokumentace.

Je ale jasné a to jsme již tušili před demonstrací, že vláda a nezodpovědní, asociální politici nebudou respektovat mínění veřejnosti, které je dnes v průzkumech již na 80 % proti přijímaným reformním zákonům a politické kultuře v ČR a požadují demisi a nové, předčasné volby.

Rozhodnutí Odborového svazu DOSIA je takové, že přistoupíme k dalším krokům, které budou ještě masovější a hlavně razantnější, případně se připojíme i k celospolečenské stávce. Je ale nutné aby toto rozhodnutí přijali i ostatní OS a další subjekty. Proto počítejte s tím, že v nejbližší době (max. několika týdnů) budete informováni a vyzváni k některé z protestních akcí. Budu rád, když svůj názor na tento další předpokládaný postup obratem zašlete.

S pozdravem

Jan Rejský, předseda OS DOSIA
______________________________________________________________________________

Závodní výbor ZO OS DOSIA při DPO a.s., děkuje touto cestou všem, kteří neváhali obětovat den svého volna a zúčastnili se protivládní demonstrace na Václavském náměstí v Praze.
Za naši ZO to bylo celkem 129 osob.

Zde si můžete prohlédnout, či stáhnout fotografie z akce:

Fotografie z fotoaparátu Jarmily Řezníčkové ZDE.

Fotografie pořízené Vladislavem Zelinou ZDE.

Na závěr ještě nabízíme ke shlédnutí video z HYDE PARKU konaného na Jiráskově náměstí dne 19.04.2012 - ZDE.