Vložil/a:  Admin  2011-07-16 01:25:51
PROHLÁŠENÍ KOALICE DOPRAVNÍCH ODBOROVÝCH SVAZŮ.
A K T U A L I Z O V Á N O!!! (24.6.2011 v 07:59)
Vážení kolegové,

dnes,tj. 23.6.2011 na jednání Koalice dopravních odborových svazů, jejíž jsme také členem se dohodla a odsouhlasila prohlášení které Vám přikládám.Budou následovat jednání s odborovými centrálami a dalšími odborovými subjekty s cílem uskutečnění masového protestu proti krokům vlády. O dalším postupu budete průběžně informováni.

Jan REJSKÝ
Předseda OS DOSIA

Celé prohlášení ZDE.

Vážení kolegové,

V příloze Vám zasílám prohlášení koalice dopravních odborových svazů, které bylo schváleno na jednání 20.6.2011. Bylo zároveň rozesláno do medií a na vládu ČR.
Protože vláda ČR zatím nereagovala na uskutečněnou stávku, za jejíž organizaci a provedení všem děkuji a pokud ani na jednáních tripartity nedojde k posunu, je pravděpodobné, že budeme muset v masovějším rozsahu akci opakovat. Příští zasedání koalice dopravních odborových svazů se uskuteční ve čtvrtek 23.6.2011. Další informace budou následovat.
S pozdravem

Jan REJSKÝ
Předseda OS DOSIA

Celé prohlášení ZDE.

Přehled dopadů vládních reforem, důchodové,sociální, daňové a zdravotnické, které zpracovalo právní odd. Odborového svazu pro Vaši potřebu.
Jak je známo, tyto navrhované úpravy zhorší výrazně životní úroveň a podmínky občanů v celé ČR a to počínaje rokem 2012.
K přečtení, či ke stažení ZDE.