Vložil/a:  Piwosch  2011-06-22 13:21:12
STÁVKA 16.06.2011
autor: D.Kuchař AKTUALIZOVÁNO 15.06.2011 V 12:59 HODIN

ZV ZO OS DOSIA při DPO a.s., se na dnešním zasedání usnesl, že stávku vyhlášenou Koalicí dopravních odborových svazů na čtvrtek 16. 06. 2011, podpoří symbolicky, tzn. že v prostředcích MHD budou vyvěšeny informační letáky a zaměstnanci, kteří podporují tuto stávku budou mít během výkonu své práce oblečeny reflexní bezpečnostní vesty.Současně bude na podporu stávkujících kolegů v Praze vypraven autobus (protestní pochod od sídla Asociace samostatných odborů, kolem ministerstva práce a sociálních věcí, k úřadu vlády). Kdo má zájem se zúčastnit této akce, nechť se obrátí na předsedy DV jednotlivých provozoven, anebo přímo na předsedu ZV (775 33 44 03). Kapacita autobusu je 45 míst.
Předpokládaný odjezd je ve středu po 22.hodině z Hranečníku(další zájemci mohou nastoupit při průjezdu ul.28.října a Opavské), návrat ve čtvrtek ve večerních hodinách-nejpozději do 22:00. Další bližší informace budou upřesněny během dne a všem přihlášeným podány telefonicky.
REFLEXNÍ VÝSTRAŽNÉ VESTY, PÍŠŤALKY, VUVUZELY apod. VEMTE SEBOU!!!

Na čtvrteční dopoledne, pak ve spolupráci s OS KOVO, OSŽ a dalších, se uskuteční zdravotní procházka městem. Sraz bude v 06:30 na náměstí Svatopluka Čecha v Přívoze(u kostela). Bližší informace budou upřesněny během zítřka. Každý kdo nebude mít ve čtvrtek v dopoledních hodinách směnu a bude chtít podpořit stávku touto formou, nechť se přihlásí u místopředsedkyně ZV Jarky Řezníčkové (597 401 051, 605 132 115).
REFLEXNÍ VÝSTRAŽNÉ VESTY, PÍŠŤALKY, VUVUZELY apod. VEMTE SEBOU!!!